Creează-ți un cont complet gratuit, în mai puțin de 1 minut

Securitatea datelor tale este prioritatea noastră principală. Începând de la securizarea datacenterelor și până la modul în care stocăm datele, reușim să îți asigurăm confidențialitate maximă, garantată 100%. Pornind de la pagina de login și în toată aplicația CashControl, întreaga comunicare între tine și serverele noastre se realizează în mod criptat prin protocol SSL/TLS pe 256-biți, pentru ca tu să te poți bucura de cel mai înalt nivel de securitate a datelor. Ești la doar la câteva click-uri distanță de cea mai bună invenție, de la portofel încoace.

  Ai în prima lună Abonament GRATUIT
  (perioada 22 septembrie - 21 octombrie), prima facturare se va face pe data 22 octombrie pentru suma de €3,75 (la cursul BNR din momentul facturării).
  Poți anula abonamentul Pro în orice moment, prin downgrade la contul gratuit, iar cardul tău bancar nu va mai fi procesat. De asemenea, ai o perioadă de 10 zile după fiecare plată cu cardul sau plată anticipată prin PayPal sau Credit Card în care poți solicita anularea tranzacției.
  Nu trebuie să platești nimic acum pentru perioada 22 septembrie - 21 octombrie, urmatoarea facturare se va face pe data 22 octombrie

 1. Am citit și accept Termenii și condițiile actualizate și noua Politică de confidențialitate
 2. Am luat la cunoștință că aplicația CashControl va stoca și procesa datele mele personale introduse în aplicație cu scopul contractual de a oferi funcționalitățile aplicației; CashControl nu va utiliza datele introduse de mine în nici un alt scop, fără acordul meu explicit.
 3. Înscriere newsletter: Sunt de acord cu prelucrarea de catre operator a datelor mele cu caracter personal privind adresa de email, nume, prenume, în scop de marketing direct, respectiv pentru a primi în continuare ofertele operatorului privind serviciile si produsele puse la dispozitie. [vezi mai mult]
 4. Creează cont