Simplu, ușor, complet!

Veniturile și cheltuielile sunt elementele de bază ale oricărei gestiuni financiare. Oriunde ai fi în aplicație, adăugarea unui venit sau a unei cheltuieli este la un click distanță, iar pentru o mai bună evidență a banilor cheltuiți, CashControl permite organizarea cheltuielilor în categorii pe care le poți bugeta și urmări în timp real. Ca să nu mai uiți vreodată să plătești o factură, CashControl îți va genera automat facturi pentru recurențele definite de tine și îți va aminti de restanțele pe care le ai.

Împrumuturi, transferuri, conturi și overdraft

CashControl te lasă să-ți organizezi banii în conturi și îți oferă soldul în timp real, iar cu conturile de tip overdraft, vei putea în sfârșit gestiona eficient cardul de credit. CashControl îți permite să ai o gestiune clară a împrumuturilor luate și date, precum și a restituirilor lor, iar cu rapoartele CashControl vei avea întotdeauna o imagine clară asupra lor.

Ce se întâmplă cu banii tăi?

După ce ai o bună gestiune a operațiunilor tale, e timpul să faci o analiză și să cauți soluții la problemele tale financiare. Cu rapoarte detaliate pe cheltuieli, venituri și împrumuturi vei putea urmări trendurile sănătății tale financiare și vei știi exact pe ce ai cheltuit banii și cum ți-au evoluat veniturile în valori reale.

Acces mobil pentru un om mobil

Fiind o aplicație web, CashControl este accesibil de pe orice calculator conectat la Internet, fie că ești la birou, acasă sau pe laptop. Cum cheltuielile deseori apar când ești în afara casei, CashControl vine cu o aplicație mobilă pentru iPhone și Android, ca să poți introduce cheltuielile, veniturile, facturile și transferurile în momentul în care le faci. Aplicație de iPhone este în curs de aprobare pe App Store, iar cea de Android va fi disponibilă în curând.

Te-am convins? Creează-ți un cont

Pro

Venituri, cheltuieli si transferuri recurente

Daca ai mai multe surse de venit, cheltuieli sau transferuri care se repetă la o anumită periodă, atunci ai cu siguranță nevoie de recurențe. CashControl va automatiza generarea operațiunilor bănesti repetative, pentru ca ție să-ți fie mai ușor să le administrezi sau chiar să nu uiti de ele.
Pro

Facturi recurente și Conturi nelimitate

CashControl Pro îți oferă gestiune financiară fără limite. Vei putea crea oricâte facturi și conturi pentru o gestiune financiară optimă, față de limita de 7 facturi, respectiv 3 conturi existente pe contul Gratuit.
Pro

Previziuni Financiare

Lipsa de planificare și control al banilor este motivul dat de multe ori de insuficiența financiară. Previziunea financiară este o estimare a rezultatelor financiare viitoare generate prin operațiuni - cheltuieli și venituri - înregistrate în aplicație.

Această funcție îți poate oferi cel mai bun indiciu pentru ceea ce se va întâmpla cu tine din punct de vedere financiar pe o perioadă de timp aleasă.

Pro

Cheltuieli defalcate

De multe ori cumpărăturile pe care le facem la hypermarket includ produse din categorii diferite, iar urmărirea acestora corespunzător este un element important într-o gestiune corectă.

Cheltuiala defalcată permite distribuirea dinamică a unei cheltuieli în mai multe categorii; raportul va reflecta fiecare sumă corect alocată bugetului corespunzător, iar extrasul de cont va afișa suma totală cheltuită.

Pro

Tag-uri

Orice tranzacție (venit, cheltuială, transfer sau împrumut) va putea primi acum tag-uri. Aceste tag-uri vor oferi o listare filtrată a tranzacțiilor corespunzătoare și vor permite o raportare avansată a acestora. Iată câteva exemple de utilizare a tag-urilor:

  • atribuirea tag-ului concediu tuturor cheltuielilor făcute în concediu indiferent de categoria în care ele sunt alocate
  • la alimentările cu carburant, atribuirea unui tag care să identifice mașina alimentată
  • alocarea unui tag hypermarket tuturor cumpărăturilor astfel realizate pentru a le putea separa de restul cumpărăturilor
  • categorisirea veniturilor și a cheltuielilor aferente generării respectivului venit

Scenariile posibile sunt nelimitate, iar funcționalitatea este pe cât de simplă, pe atât de puternică.

Pro

Obiective: Target-uri & Pușculițe

Cu toții avem obiective financiare, iar în acest sens, CashControl vine în sprijinul tău pentru a le îndeplini. Targeturile permit setarea de obiective pentru conturi fie ca vrei să ajungi cu contul de economii la un anumit sold, vrei să plătești datoria pe cardul de credit sau vrei să restitui împrumutul până la sfârșitul anului. CashControl îți prezintă constant progresul înspre atingerea obiectivului, pentru a te încuraja să îl atingi.

Exact cum le spune și numele, pușculițele te ajută să economisești bani pentru a-ți cumpăra ceea ce îți dorești, fie că este concediul de vis sau un gadget pe care ți-l dorești de mult. Economisind bani pentru ceea ce îți dorești în loc să cumperi cu instrumente de credit vor stimula suplimentar sănătatea ta financiară.

Pro

Import Extrase de Cont

Multe din opretațiile de zi cu zi sunt legate de contul bancar, fie că plătim cu cardul sau încasăm salariul. Pentru a putea avea o gestiune și mai bună a acestor operații, CashControl îți permite să sincronizezi contul tău cu extrasele de cont oferite de bancă.

Tot ce trebuie să faci este să descarci extrasul de cont (în format csv) din Internet Banking-ul oferit de banca ta, și să îl imporți în CashControl, iar CashControl îți va propune automat asocierea fiecărei tranzacții din extras la operațiuni CashControl deja introduse, și îți va permite să adaugi operațiuni noi unde este cazul.

Vei putea astfel să introduci ușor comisioane sau dobânzi și să identifici eventuale cheltuieli pe care ai uitat să le notezi în CashControl.

Pro

Rapoarte avansate

În plus față de deja puternicele rapoarte standard, planul Pro îți mai oferă:

  • grafic de evoluție al cheltuielilor global și per categorie
  • distribuiție a cheltuielilor în funcție de tag-uri
  • raport tag-uri
  • grafic de evoluție al puterii de cumpărare pentru veniturile tale în raport cu principalele valute
  • raport pe împrumuturi

Scenariile posibile sunt nelimitate, iar funcționalitatea este pe cât de simplă, pe atât de puternică.

Pro

Acces multi-utilizator

Într-o familie cheltuielile sunt realizate de mai mulți membri ai familiei și prin această funcționalitate fiecare dintre aceștia va avea propriul utilizator CashControl alocat contului general. Astfel, fiecare utilizator va putea adăuga propriile tranzacții care să contribuie la bugetul și economiile familiei. CashControl va urmări toate acțiunile realizate și va putea prezenta un log cu toate operațiunile realizate de fiecare utilizator.

Pro

Notificări

Notificări prin mail pot fi configurate pentru a te anunța de scandența facturilor, de lipsa acestora sau de scandețe pe împrumuturile date și primite.

Pro

Documente atașate

Orice tranzacție suportă atașarea de documente, fie că este vorba de facturi, chitațe sau contracte de împrumut pe care de acum le vei putea administra organizat în CashControl.

Te-am convins? Creează-ți un cont