Terms of Service

Prezentare

CashControl este o platforma de managment financiar personal care ofera posibilitatea utilizatorului sa isi monitorizeze cheltuielile, veniturile, facturile si imprumuturile banesti, organizate in categorii, cu scopul de a obtine o imagine clara a propriilor finante. Informatiile sunt inregistrate similar unui cont bancar virtual, monitorizand astfel miscarile asemenea unui extras de cont bancar, prezentand sursa de venit si destinatia cheltuielilor.

Operatorul site-ului CashControl este SC CashControl SRL, cu sediu social pe Str. Valea Fânațelor, Nr. 38, Apt. 1, Cluj-Napoca, Cluj, România C.I.F: RO34489352, J12/1261/2015.

Acceptarea conditiilor

Prin orice fel de accesare a site-ului CashControl sunteti tinuti sa respectati termenii si conditiile de mai jos asupra carora ati fost de acord. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site. Orice acces al CashControl va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. CashControl nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt inexacte sau incomplete. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de CashControl pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata furnizorul. CashControl nu garanteaza in nici un fel caracterul complet, gradul de utilitate al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site, nu isi asuma raspunderea pentru nicio eroare in gestiune, si nici pentru pastrarea si raportare de informatii. CashControl nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea fiind prezentate in scop informativ, nu in scop comercial. CashControl nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere in cuprinsul siteului.

Accesarea site-ului

Pentru a beneficia de serviciile si informatiile oferite de CashControl, este nevoie de o inregistrare in prealabil, in scopul careia sunt necesare cateva elemente de identificare personala. Dvs. aveti obligatia de a furniza informatii reale si corecte. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui datele de acces necesare autentificarii. Accesarea bazei de date se face numai de catre persoane autorizate, in conditii de securitate asigurata prin mijloace electronice, potrivit legii. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizat or. Completarea de catre dumneavoastra a formularelor de acces de pe acest site are semnificatia intelegerii si acceptarii de catre dumneavoastra a modalitatilor si conditiilor de utilizare si prelucrare a acestor date, asa cum sunt ele descrise in prezentele conditii de utilizare. CashControl nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile siteului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Reguli de confidentialitate si copyright

CashControl isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale, comunicate de catre acestia catre terti, persoane fizice sau juridice, de drept public si de drept privat, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman, de catre autoritatile competente. Cu toate acestea, CashControl isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica. Publicarea acestor date sub forma statistica nu va atinge caracterul confidenial al datelor furnizate. CashControl asigura protectia datelor cu caracter personal prin respectarea prevederilor legale in materie cuprinse in Legea nr. 677/2003. Datele vor putea fi modificate de catre uilizator oricand, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct, prin adresarea catre panoul de administrare a site-ului.

Reproducerea totala sau partiala, sub forma nemodificata sau prelucrata a site-ului sau a informatiilor/analizelor oferite si/sau puse la dispozitie prin oricare mod de prezentare/transmitere pe Internet este permisa numai cu acordul prealabil scris al CashControl. Este interzisa copierea, reproducerea, redifuzarea, transmiterea, prezentarea, retransmiterea si comunicarea publica a materialelor si analizelor cuprinse pe site.

Garantii

Conducerea CashControl garanteaza calitatea serviciului oferit si buna credinta in furnizarea acestuia. CashControl pune la dispozitia utilizatorilor o platforma de management financiar, ce consta in analizarea unor date si informatii puse la dispozitie de utilizator in vederea generarii unui cont bancar virtual, pe baza legilor in vigoare, dar care in acelasi timp nu constituie baza legala in conditiile legii. Din aceasta cauza CashControl isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii civile pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor. CashControl nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale. CashControl nu isi asuma nicio responsabilitate fata de furnizarea/transmiterea unor informatii incorecte, fata de intarzierile care pot aparea, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe.

CashControl, colaboratorii si realizatorii nu pot fi facuti raspunzatori in nicio masura pentru consecintele ce decurg din utilizarea infomatiilor/materialelor prezente pe site sau solicitate prin diferite moduri.

Suspendarea accesului

In cazul nerespectarii conditiilor de utilizare a siteului, CashControl poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa anuleze, sa suspende sau sa limiteze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Securitate

Descarcarea paginilor siteului se face fara ca CashControl sa isi asume raspunderea ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisare sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu sunt infectate cu virusi sau alte proprietati desctructive care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.

Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti de la sediul furnizorului.

Politică de confidențialitate & GDPR

Am citit și an luat la cunoștință Politica de confidențialitate

Îți mulțumim,

CashControl